Page 1 of 1

Reassign Problem

Posted: Tue Oct 08, 2019 12:13 am
by John Reimer
Kenneth,

I am finding that I cannot reassign samples using Viena 1.131 or 1.133. I can do it with 1.121.
This is with a small soundfont and using Windows 8.1.

By the way, the 1.131.and 1.133 are both 32-bit, but the 1.121 is 64-bit, as it happens.

John Reimer

Re: Reassign Problem

Posted: Tue Oct 08, 2019 1:29 pm
by Admin
Just tried it now in 1.133 using the Reassign button in Instruments/Wave data. For me it works. So what actually happens?

There is a 64 bit version of 1.133 to download, as well. (http://www.synthfont.com/Viena64Setup.exe)

Re: Reassign Problem

Posted: Tue Oct 08, 2019 11:36 pm
by John Reimer
Kenneth,

1.131 and 1.133 were not showing the samples list when I clicked on Reassign.

However........ I have just installed the 64-bit version of 1.133 on my Windows 8.1 laptop, and not only does it behave, but so do the two 32-bit versions! Computers do keep us guessing.

John Reimer

Re: Reassign Problem

Posted: Wed Oct 09, 2019 4:58 am
by Admin
They sure have a life of their own! The soul of Claude Shannon lingering on in the microchips.